Auki Joogakoulu

 

Ajankohtaista:

 

Pitkällisen pohdinnan jälkeen Auki Joogkoulu on päättänyt sulkea ovensa 29.3.-18.4.2021 väliseksi ajaksi Pirkanmaan heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Haluamme kuitenkin kannustaa kaikkia liikkumaan ja joogaamaan kotona tai ulkona kevätauringosta nauttien. Sulun aikana on mahdollista joogata tuttujen ohjaajien kanssa verkkoyhteyden välityksellä: Riston shakta- ja ohjattu astanga -tunnit sekä Merin mantrat ja äänijooga jatkavat etänä Zoomin välityksellä. Linkit etäharjoituksiin joko Facebookin tapahtumailmoituksista tai ennakkoon sähköpostilla: rsuikkanen@gmail.com. Marikan kanssa voi yinjoogata tuttuun tapaan Youtuben kautta. Katso lisätietoja Tapahtumat ja kurssit -välilehdeltä.

 

Verkko-yinjoogaa voit seurata YouTube-videoina vaihtuvilla harjoituksilla. Chakra Yin-sarjan kuudennen harjoituksen teemana on otsachakra. Täällä linkki harjoitukseen!

 

Huom! Voit nyt tilata koko Yinjooga-videokirjaston itsellesi (yhteensä 23 erilaista yinjoogaharjoitusta) hintaan 39€. Harjoitukset ovat vapaasti käytettävissäsi vuoden 2021 loppuun saakka. Tilaukset Marikalta marika.laijarvi(at)gmail.com

 

Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet verkkotunneille osallistumiseen täältä!

Joogaa kaikille Tampereella!

Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan astangajoogaa, shaktajoogaa, yinjoogaa, mantroja ja meditointia sekä viihtymään tunnelmalliselle salille Tampereen Kalevaan! Salilla opettavat Frank Kappas, Marika Laijärvi, Johanna Nokireki, Johanna Ropponen, Tiina Seppälä, Risto Suikkanen ja Meri Tiitola. Harjoituksen päämäärä on joogan lajista riippumatta ilo, terveys ja tasapaino.

Nähdään salilla!

Tiedote joogakoulun toiminnasta ja turvallisuusohjeista, päivitetty 26.3.2021.

 

Auki Joogakoulu on kiinni 29.3.-18.4.2021. Tänä aikana voit osallistua joogakoulun tunneille etänä (ks. lisätietoa täältä).

 • Ethän tule kipeänä joogaamaan. Jää kotiin, jos sinulla on pieniäkin oireita, olet karanteenissa tai olet mahdollisesti altistunut koronavirukselle.
 • Joogatuntien osallistujamäärä on rajoitettu 6 joogaajaan. Varaathan paikkasi viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu.
 • Jos et pääse varaamallesi tunnille, peruthan varauksesi mahdollisimman pian. Jos peruutus ei onnistu varausjärjestelmän kautta, voit tehdä sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: aukijoogakoulu@gmail.com.
 • Huolehdi turvaväleistä kaikkialla joogakoulun tiloissa liikkuessasi.
 • Joogakoululle saapuessasi voit käyttää kasvomaskia.
 • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Joogakoululla on käytössäsi käsienpesupaikka ja käsidesiä.
 • Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaan.
 • Käytä lainabolsterin ympärillä omaa puhdasta kylpypyyhettä.
 • Käytä mahdollisuuksien mukaan omaa joogamattoa.
 • Jos lainaat koulun mattoa, suihkauta ja pyyhi se puhtaaksi salin ikkunalaudalla olevilla suihkeilla ja pyyhkeillä. Koulun lainamatot ovat alahyllyllä, palautathan lainaamasi maton takaisin alahyllylle.
 • Kerro ennen tunnin alkua ohjaajalle, haluatko avustusta. Tämä koskee erityisesti mysore-tunneille osallistuvia.

Iso kiitos kaikille turvallisuusohjeiden noudattamisesta! Turvallista alkanutta vuotta! 🙂

Astangajoogatunti YouTube-videona!

 

Ohjaajana Frank Kappas

Tervetuloa tekemään harjoitusta kotimatolta!
Täällä linkki harjoitukseen.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

fi
fi