Joogaa kaikille Tampereella!

Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan astangajoogaa, shaktajoogaa, yinjoogaa, mantroja ja meditointia sekä viihtymään tunnelmalliselle salille Tampereen Kalevaan! Salilla opettavat Frank Kappas, Risto Suikkanen, Meri Tiitola, Marika Laijärvi ja Jenni Verho. Harjoituksen päämäärä on joogan lajista riippumatta ilo, terveys ja tasapaino.  Nähdään salilla! > Auki joogasalimme on auki!

Aikataulu: Tarkista aina ajantasainen tilanne ja varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu.

Ajankohtaista 1: Tiistain Shakta siirtyy Auki salille 10.5. Kesto 17.00-18.30.
Ajankohtaista 2: Muutos: Torstain Shakta alkaa Auki salilla klo 18.00.
 
TYÖPAJA La 7.5. klo 12-14

 

Työpaja sisältää lempeää kundaliinijoogaa ja ohjattua meditaatiota livemusiikin säestyksellä sekä pitkän äänirentoutusmatkan. Rentoutuksen ajan saat makoilla mukavasti nauttien muun muassa gongin, kristallikulhojen, kitaran ja laulun puhdistavasta ja rauhoittavasta äänivärähtelystä.

Hinta 45€ / työttömät, opiskelijat, vähävaraiset 40€ (sis 10% alv). Maksu paikan päällä tai etukäteen tilille FI92 5524 0320 1251 78 tai mobilepay 0400795417. Pidä kuitti tallella maksusta.

Työpajan oppaina toimivat kundaliinijoogan ja Yin Tonics®️ -yinjoogan ohjaaja, äänihoitaja ja ekokampaaja Saara Järvinen sekä hathajoogaohjaaja ja muusikko Pasi Viitala.
LISÄTIETOJA > Tapahtumat ja kurssit sivulta
ILMOITTAUTUMINEN info@ekokampaamokatina.fi


Etätunnit verkossa > Katso lisätietoja Verkkotunnit -välilehdeltä.

Ohjattu astanga myös etätuntina maanantaisin klo 17.00-18.15. Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostilla: rsuikkanen@gmail.com

Shakta tunnit ovat kaikki myös etätunteja. Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostilla: rsuikkanen@gmail.com.

Shakta tunti maanantaisin klo 18.30-20.00 on vain etätunti. Linkki Shaktan zoom tunnille löytyy kyseisen tunnin Aukijoogakoulun Facebook-tapahtumasta tai pyytämällä heli.lehmusruusu@gmail.com

Mantrat ja äänijooga  Merin mantrat ja äänijooga jatkuvat paikan päällä ja etätunteina.

Kuvat Vesa Toukomaa

 Joogaa YouTube-videoina!

Astangajoogaharjoitus ohjaajana Frank Kappas.
Tervetuloa tekemään harjoitusta kotimatolta! Täällä linkki harjoitukseen.

Yinjoogaa Marikan kanssa löydät täältä! Tilaa koko kehonhuoltokirjasto käyttöösi hintaan 59€! Kirjasto sisältää 27 erilaista Yinjooga-harjoitusta aina puolen tunnin mittaisista puolitoista tuntia kestäviin superrentouttaviin harjoituksiin. Lisäksi meditaatioita ja kehorentoutuksia. Tilaukset Marikalta: omshantipalvelut (at) gmail.com. Nähdään kotimatoilla! 


This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

 

fi
fi