Auki Joogakoulu

kuvitus ja logo © Vesa Toukomaa

Aika Aueta – Joogaa kaikille


Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan astangajoogaa, shaktajoogaa, yinjoogaa, mantroja ja meditointia sekä viihtymään tunnelmalliselle salille Tampereen Kalevaan! Salilla opettavat Frank Kappas, Marika Laijärvi, Johanna Nokireki, Johanna Ropponen, Tiina Seppälä, Risto Suikkanen ja Meri Tiitola. Harjoituksen päämäärä on joogan lajista riippumatta ilo, terveys ja tasapaino.

Aukissa opetetaan shaktajoogaa yhteistyössä Helsingin Shakta Joogakoulun kanssa.

Jos alakerran ovisummeri ei päästä sisälle, niin soita numeroon 050 406 2444.
Nähdään salilla!

Ajankohtaista


Muutoksia syksyn aikatauluun 23.9.alkaen!


Huomio aamujoogaajat! Sali on varattu keskiviikkoisin yksityistuntia varten klo 7.30. Sen vuoksi keskiviikkoisin 23.9. -25.11.2020 aamumysore poikkeuksellisesti klo 6-7.30.

Huomasithan lukkariin lisätyn perjantaiaamun Mysoren klo 6.30-9. Tervetuloa tekemään aamuharjoitusta perjantaisin Johanna Nokireen ohjauksessa!

Paikan tunnille varaat tuttuun tapaan varausjärjestelmän kautta.

Nähdään matoilla! 

Auki Joogakoulun verkkotunnit


Voit osallistua Riston ohjaamille shakta- ja ohjattu astanga -tunneille myös etänä.

Ilmoittaudu verkkotunneille rsuikkanen@gmail.com. Voit myös klikata itsesi verkkotunnille tunnin Facebook-tapahtumassa annetusta linkistä.

Tervetuloa!

Lisätietoa!

Marke Murtomäen astangatyöpaja pe-la 13.-14.11.


Perjantaina ja lauantaina mysoreharjoitus ja meditaatio Marken ohjauksessa. Lauantain tekniikkatunnin aiheena on tasapainoasanat käsivarsilla – voiman lisääminen kehossa.

Vuodesta 2000 lähtien Marke on ollut päätoiminen opettaja  Helsingin Astanga Joogakoululla. Hänellä on KPJAYI:n 2. sarjan opetuslupa.

Lisätietoa!

Tervetuloa!

Joogayhdistys Auki ry


Jos innostut liittymään yhdistykseen, niin maksettuasi jäsenmaksun 25 €/vuosi pääset vaikuttamaan joogakoulun toimintaan ja tutustumaan kivoihin joogeihin!

Maksettuasi jäsenmaksun ilmoitathan yhteystietosi sähköpostitse jäsenrekisteriä varten.

Ota yhteyttä! aukijoogakoulu@gmail.com

Astangajoogan alkeiskurssit syksyllä 2020


Astangajoogan voit aloittaa viikonloppukurssilla. Kaksipäiväiset kurssit pidetään viikonloppuisin lauantaina ja sunnuntaina kello 11-13. Syksyn 2020 alkeiskurssit:

12.-13.9. Kurssin ohjaa Risto Suikkanen.

10.-11.10. Kurssin ohjaa Johanna Nokireki.

7.-8.11. Kurssin ohjaa Johanna Ropponen.

Tervetuloa mukaan, haluatpa sitten aloittaa uuden monipuolisen harrastuksen tai tulla kertaamaan aiemmin opittua pidemmän joogatauon jälkeen!

Kahden päivän kurssin hinta on 45/35 €.

Aloitustarjouksena kurssi kaupan päälle ostaessasi kuukausi- tai kymppikortin (ensimmäinen kortti 60/45€, alennettu hinta opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittaville ja vanhempainvapaalla oleville).

Lisätietoa astangajoogasta täältä!

Ilmoittautumiset: aukijoogakoulu@gmail.com

Hierontaa tarjolla Aukissa!


Johanna Nokireki tekee klassista hierontaa Aukissa. Klikkaa kuvaa!

Tervetuloa!


fi
en_GB fi