Joogaa kaikille Tampereella!

Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan astangajoogaa, shaktajoogaa, yinjoogaa, mantroja ja meditointia sekä viihtymään tunnelmalliselle salille Tampereen Kalevaan! Salilla opettavat Frank Kappas, Marika Laijärvi, Johanna Nokireki, Johanna Ropponen, Tiina Seppälä, Risto Suikkanen ja Meri Tiitola. Harjoituksen päämäärä on joogan lajista riippumatta ilo, terveys ja tasapaino.  Nähdään salilla!

Aikataulu löytyy täältä. Tarkista aina ajantasainen tilanne ja varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu. Tervetuloa salille!

Ajankohtaista

=> la 4.12. Joogapäivä eläinsuojelun hyväksi klo 9-17.30. Lisätietoja Tapahtumat ja kurssit-sivulla!  

=> Astangan alkeiskurssi: 11.-12.12. la klo 9.30-11.30 ja su klo 10-12. Ohjaajana Riikka Puumalainen
ILMOITTAUTUMINEN joko varausjärjestelmän kautta tai sähköpostilla. 

=> Petri Räisänen tulee Tampereelle pitämään kurssin. Ajankohta on to 13.1.-su 16.1.2022. Lisätietoja tulossa. Ilmoittaudu jo nyt sähköpostilla. 

Muuta infoa

*livetunnit* Riston shakta- ja ohjattu astanga -tunnit jatkavat myös etälivetunteina Zoomissa. Linkit etäharjoituksiin joko Facebookin tapahtumailmoituksista tai ennakkoon sähköpostilla: rsuikkanen@gmail.com. Katso lisätietoja Verkkotunnit -välilehdeltä.

*live & läsnä* Merin mantrat ja äänijooga jatkuvat paikan päällä ja etätunteina.

*Aikataulu ja hinnat* muuttuvat 1.1.2022 alkaen.

*Vanhentuneet kortit* ovat voimassa vielä tammikuun 2022 loppuun asti! Tulehan käyttämään korttisi loppuun. Nyt aukille joogaamaan!

Korona-ajan ohjeistus


*Ethän tule kipeänä joogaamaan. Jää kotiin, jos sinulla on pieniäkin oireita, olet karanteenissa tai olet mahdollisesti altistunut koronavirukselle.
*Joogatuntien osallistujamäärä on rajoitettu. Varaathan paikkasi viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu.
*Jos et pääse varaamallesi tunnille, peruthan varauksesi mahdollisimman pian. Jos peruutus ei onnistu varausjärjestelmän kautta, voit tehdä sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: aukijoogakoulu@gmail.com.
*Huolehdi turvaväleistä kaikkialla joogakoulun tiloissa liikkuessasi.
*Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Joogakoululla on käytössäsi käsienpesupaikka ja käsidesiä.
*Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaan.
*Käytä mahdollisuuksien mukaan omaa joogamattoa.
*Jos lainaat koulun mattoa, suihkauta ja pyyhi se puhtaaksi salin ikkunalaudalla olevilla suihkeilla ja pyyhkeillä. Koulun lainamatot ovat alahyllyllä, palautathan lainaamasi maton takaisin alahyllylle.
*Kerro ennen tunnin alkua ohjaajalle, haluatko avustusta. Tämä koskee erityisesti mysore-tunneille osallistuvia.
*Iso kiitos kaikille turvallisuusohjeiden noudattamisesta!  🙂

 

Astangajoogatunti YouTube-videona!


Ohjaajana Frank Kappas
Tervetuloa tekemään harjoitusta kotimatolta!
Täällä linkki harjoitukseen.


 

   

fi
fi