Joogaa kaikille Tampereella!

Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan astangajoogaa, shaktajoogaa, yinjoogaa, mantroja ja meditointia sekä viihtymään tunnelmalliselle salille Tampereen Kalevaan! Salilla opettavat Frank Kappas, Marika Laijärvi, Johanna Nokireki, Johanna Ropponen, Tiina Seppälä, Risto Suikkanen ja Meri Tiitola. Harjoituksen päämäärä on joogan lajista riippumatta ilo, terveys ja tasapaino.

Nähdään salilla!

Ajankohtaista:

Joogakoulu on heinäkuussa kesälomatunnelmissa, mutta osa tunneista pyörii kevään aikataulun mukaisesti. Tarkista ajantasainen aikataulu ja varaa paikka tunnille varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu.

Seuraavat tunnit:

Maanantai 2.8.2021
18.00-19.15 Ohjattu astanga, Risto

Tiistai 3.8.2021
18.30-20.00 Shaktajooga, Risto

Keskiviikko 4.8.2021
18.30-20.00 Yinjooga, Marika

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Riston shakta- ja ohjattu astanga -tunnit jatkavat kesän ajan myös etälivetunteina Zoomissa. Linkit etäharjoituksiin joko Facebookin tapahtumailmoituksista tai ennakkoon sähköpostilla: rsuikkanen@gmail.com. Katso lisätietoja Verkkotunnit -välilehdeltä.

 

Merin mantrat ja äänijooga ovat toistaiseksi kesätauolla.

 

Joogakoulun syksyn avajaisviikonloppua vietetään avointen ovien hengessä 14.-15.8.2021! Tunnit (alkeiskurssia lukuun ottamatta) ovat ilmaisia, mutta niille tulee ilmoittautua varausjärjestelmän kautta (täällä). Astangajoogan alkeiskurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla. Katso lisätietoja Tapahtumat ja kurssit -välilehdeltä. Lämpimästi tervetuloa aloittamaan syksy joogakoululla!

 

Korona-ajan ohjeistus:

 • Ethän tule kipeänä joogaamaan. Jää kotiin, jos sinulla on pieniäkin oireita, olet karanteenissa tai olet mahdollisesti altistunut koronavirukselle.
 • Joogatuntien osallistujamäärä on rajoitettu 9 joogaajaan. Varaathan paikkasi viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu.
 • Jos et pääse varaamallesi tunnille, peruthan varauksesi mahdollisimman pian. Jos peruutus ei onnistu varausjärjestelmän kautta, voit tehdä sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: aukijoogakoulu@gmail.com.
 • Huolehdi turvaväleistä kaikkialla joogakoulun tiloissa liikkuessasi.
 • Joogakoululle saapuessasi voit käyttää kasvomaskia.
 • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Joogakoululla on käytössäsi käsienpesupaikka ja käsidesiä.
 • Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaan.
 • Käytä lainabolsterin ympärillä omaa puhdasta kylpypyyhettä.
 • Käytä mahdollisuuksien mukaan omaa joogamattoa.
 • Jos lainaat koulun mattoa, suihkauta ja pyyhi se puhtaaksi salin ikkunalaudalla olevilla suihkeilla ja pyyhkeillä. Koulun lainamatot ovat alahyllyllä, palautathan lainaamasi maton takaisin alahyllylle.
 • Kerro ennen tunnin alkua ohjaajalle, haluatko avustusta. Tämä koskee erityisesti mysore-tunneille osallistuvia.

Iso kiitos kaikille turvallisuusohjeiden noudattamisesta! Turvallista kesää! 🙂

Astangajoogatunti YouTube-videona!

 

Ohjaajana Frank Kappas

Tervetuloa tekemään harjoitusta kotimatolta!
Täällä linkki harjoitukseen.

fi
fi