Hinnasto ja tuntikuvaukset


Kuvat: Vesa Toukomaa

Jos alakerran ovisummeri ei päästä sisälle, soita numeroon
050 406 2444. Puhelu menee suoraan joogasalille.

Varaathan tuntisi etukäteen!

Varaa tuntisi aina etukäteen varausjärjestelmämme kautta. Muista myös perua ilmoittautumisesi, jos sinulle tulee este. Paikka tulee varata tai peruutus tehdä viimeistään kahta tuntia ennen tunnin alkua. Varauksen voi perua myös sähköpostitse aukijoogakoulu@gmail.com. Huom! Peruuttamattomasta varauksesta veloitetaan kertamaksu.

Auki Joogakoulu voi perua tunnin, mikäli ilmoittautumisajan päättyessä tunnille ei ole tullut varauksia tai varattujen paikkojen määrä on hyvin pieni (minimimäärä pääsääntöisesti 2-3). Jos tunti perutaan, ilmoitamme tunnin varanneille asiasta sähköpostitse.

Hinnat (20.3.2022 alkaen)

KERTAMAKSU 14,00 € / 12,00 €  
10 X KORTTI 110,00 € / 80,00 € Tämä kortti on voimassa 6 kk.
KUUKAUSIKORTTI 100,00 € / 75,00 €  
3 KK KORTTI 270,00 € / 200,00 €  
5 KK KORTTI 390,00 € / 300,00 €  

Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille, kvanhempainvapaalla oleville sekä varumies- ja siviilipalvelusta suorittaville.
Ensimmäinen kk-kortti ja 10xkortti sisältävät yhden maksuttoman tutustumiskäynnin SHAKTAjoogaan.

Tuntikuvaukset


Mantra- ja laulutunti

Tunneilla resitoidaan sanskritin kielisiä mantroja ja lauletaan kalevalaista runolaulua. ”Laulutaitoa” ei vaadita. Keskitymme mantrojen ja laulun meditatiiviseen ja rentouttavaan olemukseen ja nautimme äänestä. Sopii kaikille kiinnostuneille.

 

 

Ohjattu astangajooga

Ohjatulla astangatunnilla tehdään seisomasarja ja  jatketaan istuma-asanoiden alkupuolelle. Ohjattu tunti sopii alkeiskurssin käyneille tai pidempäänkin jooganneille, jotka haluavat joskus tehdä lyhyemmän harjoituksen.

Astangajoogan mysore-harjoitus

Kun astangaharjoitus alkaa olla muistissa voidaan siirtyä mysore-harjoitteluun, jossa jokainen tekee harjoituksen omaan tahtiinsa. Opettaja avustaa oppilaita ja antaa uusia asentoja harjoiteltaviksi, kun katsoo sen olevan oppilaalle turvallista. Mikäli asentojen järjestystä on ensin vaikea muistaa, tunnille voi ottaa asana-monisteen muistin virkistykseksi. 

Shaktajooga

Aloittaaksesi shaktajoogan et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Riittää, että pääset paikalle. Mukaan tunnille voit ottaa jotain pitkähihaista sekä käsipyyhkeen tai huivin.

Yinjooga

Kaikille sopiva palauttava harjoitus, jossa tehdään pitkäkestoisia passiivisia asanoita. Asennoissa viivytään useita minuutteja lempeästi venyen, jolloin päästään vaikuttamaan syvälle sidekudoksiin. Asanoiden tukena käytetään bolstereita ja joogatiiliä. 

Restoratiivinen jooga

Kaikille sopiva hyvin hidastempoinen tunti. Restoratiivinen jooga on paikallaan pysyvää ja syvärentouttavaa. Asanoiden kesto on 5-20 minuuttia, ja asennot tuetaan täysin joogabolstereiden, vilttien ja vöiden avulla. Harjoituksen fokus on kehon rentouttamisessa ja mielen hiljentämisessä. 

Äänijooga

Tunnilla tehdään jooga-asentoja sekä lauletaan yksinkertaisia sanoja tai äänteitä. Ääni rentouttaa, auttaa keskittymään ja ohjaa liikettä omalle keholle sopivaan suuntaan. Tunti sopii kaikille. Ei tarvitse olla ”laulutaitoinen”. Harjoitusta voi tulla kokeilemaan vaikka ei tunnilla haluaisikaan käyttää ääntään.

fi
fi