Tapahtumat ja kurssit

Verkkotunneille osallistuminen

Verkko-osallistuminen ei edellytä varausjärjestelmän käyttöä.

Verkkotunneille (lukuun ottamatta yinjoogaa) osallistutaan Zoom-palvelun kautta. Voit ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (zoom.us) koneellesi jo etukäteen, mutta osallistuminen onnistuu myös selaimen kautta (esim. Google Chrome). Verkkotunneille pääset klikkaamalla tunnin alkaessa Zoom-linkkiä, jonka saat kyseisen tunnin Facebook-tapahtumasta tai sähköpostiisi ilmoittautumalla etukäteen Ristolle: rsuikkanen@gmail.com. Jos puhelimen selaimella kirjautumisessa on hankaluuksia, kannattaa kokeilla kirjautumista linkin sijaan Meeting ID-tunnuksella. Mene tällöin selaimella osoitteeseen www.zoom.us, valitse ”Join a meeting” ja kirjoita laatikkoon Meeting ID-tunnus (jonka olet saanut Ristolta sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä).

Toivomme, että verkkotunneille osallistujat maksaisivat (mahdollisuuksien mukaan) 5-10 euron maksun tilille FI44 4503 0010 5221 95 (Joogayhdistys Auki ry, viestikenttään teksti: Verkkoastanga/Verkkoshakta/Verkkomantrat/Verkkoäänijooga/Verkkoyinjooga).

Halutessasi voit myös käyttää verkkotuntiosallistumiseen tavallista kuukausi- tai kymmenen kerran korttia.

Verkkotuntien aikataulut näkyvät alla kyseisen tapahtuman kohdalla.

Lämpimästi tervetuloa!

Riston shakta ja ohjattu astanga sekä Merin mantrat ja äänijooga verkkotunteina

Kuva: Vesa Toukomaa.

Riston shakta ja ohjattu astanga jatkuvat edelleen myös etänä. Verkkotuntien aikataulut ovat samat kuin paikan päällä pidettävien tuntien.

Verkkoshakta- ja astangatunneille osallistujilla tulisi olla aiempaa kokemusta kyseisestä joogalajista, sillä ohjaus tapahtuu sanallisesti. Linkit harjoituksiin saa Facebookin tapahtumailmoituksista tai ennakkoon sähköpostilla: rsuikkanen@gmail.com. Katso tarvittaessa lisätietoja ylempää kohdasta ”Verkkotunneille osallistuminen”.

Merin mantrat ja äänijooga pidetään toistaiseksi ainoastaan etänä. Mantrat maanantaisin klo 18.30 ja äänijooga maanantaisin klo 19.30. Linkit harjoituksiin saa Facebookin tapahtumailmoituksista.

“Tämä on kokonainen, tuo on kokonainen, kokonaisesta nousee kokonainen.”

Toivottavasti voimme taas pian lentää yhdessä. Voimia ja terveyttä kaikille! Meri

Marikan yinjooga verkkotuntina

Kuva: Vesa Toukomaa.

Viikottaiset Yinjooga-harjoitukset verkossa! Marikan ohjaama Yin-harjoitus julkaistaan kerran viikossa YouTubessa. Harjoituksen voit tehdä silloin kun sinulle sopii ja niin monta kertaa kuin tahdot. Video on näkyvissä kunnes seuraava tunti ilmestyy.

5.3. Juurichakra Yin
40 minuutin mittainen harjoitus vahvistamaan peruschakraa. Asanat keskittyvät kehon alaosaan, avaavat lantion aluetta, juurruttavat ja maadoittavat. Harjoitus lisää motivaatiota ja vahvistaa itseluottamusta.

Linkki harjoitukseen: https://youtu.be/P-KhVzblr0M

TULOSSA:

12.3. Sakraalichakra Yin

19.3. Solar plexus -chakra Yin

26.3. Sydänchakra Yin

2.4. Kurkkuchakra Yin

9.4. Otsachakra Yin

16.4. Kruunuchakra Yin

 

Astangajoogan alkeiskurssit keväällä 2021

Kuva: Vesa Toukomaa.

Astangajoogan voit aloittaa viikonloppukurssilla. Kurssi pidetään aina peräkkäisenä lauantaina ja sunnuntaina, yhteensä neljä tuntia. Kevään 2021 astangan alkeiskurssien ajankohdat (sulkeissa kurssin vetäjä):
16.–17.1. klo 11-13 (Johanna N.)
30.–31.1. klo 11-13 (Risto S.)
27.–28.2. klo 10-12 (Johanna R.)
27.–28.3. klo 12-14 (Frank K.)
24.–25.4. (Kurssin vetäjä ja kellonaika varmistuu myöhemmin.)
22.–23.5. klo 10-12 (Johanna R.)

Hinta on 80/60€, joka sisältää neljän tunnin alkeiskurssin ja kymmenen harjoituskertaa sen jälkeen (eli 10 kerran kortin joogakoululle).

Lisätietoa astangajoogasta täältä!

Ilmoittautumiset: aukijoogakoulu@gmail.com

Tervetuloa mukaan, haluatpa sitten aloittaa uuden monipuolisen harrastuksen tai tulla kertaamaan aiemmin opittua pidemmän joogatauon jälkeen!

Santeri Koiviston käsilläseisontatunti la 6.3.2021

Maailmankuulu sirkustaiteilija, notkeusakrobaatti ja tanssija Santeri Koivisto pitää käsilläseisontatunnin Auki Joogakoululla la 6.3.2021 klo 13-14.15.

Santeri on käsilläseisoja, notkeusakrobaatti, tankotanssija ja voguing-tanssija. Hän on opiskellut sirkustaidetta Ecole Supérieure des Arts du Cirque -koulussa Belgiassa. Hän on vuoden 2018 tankotanssin Suomen mestari ja kuuluisimman voguing-ryhmän House of Ninjan jäsen. Santeri on esiintynyt, opettanut ja kilpaillut ympäri maailmaa. Viimeiset pari vuotta hän on asunut Pariisissa ja esiintynyt sellaisissa paikoissa kuin Lido de Paris, Manko Cabaret, Vogue Paris Foundation Gala, The Ritz Paris ja Pariisin Muotiviikot.

Käsilläseisontatunnilla rakennetaan vahva ja suora käsilläseisonta erilaisilla voima- ja liikkuvuusharjoitteilla. Tasosta riippuen joko keskitytään perusteisiin tai harjoitellaan erilaisia käsilläseisonnan asentoja.

75 minuutin käsilläseisontatunti on tiivis ja tehokas paketti! Tunti sopii niin aloittelijoille kuin edistyneille käsilläseisojille, sillä Santeri opastaa jokaista yksilöllisen tarpeen mukaan. Tunnille mahtuu mukaan 9 harjoittelijaa.

Tunnin (75 min) hinta on 40€.

Ilmoittautumiset: aukijoogakoulu@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa ainutkertaiseen tilaisuuteen!

Merin, Riston ja Frankin joogaviikonloppu la 27.3.–su 28.3.2021

Tulossa Auki Joogakoulun ohjaajien Merin, Riston ja Frankin joogaviikonloppu!

Viikonlopun aikataulu:

Lauantai 27.3.
7.30-10.00 Mysore (Meri ja Frank)
10.00-12.00 Mantrat (Meri)
12.00-14.00 Astangan alkeiskurssi (Frank)
15.00-17.00 Shakta (Risto)

Sunnuntai 28.3.
7.30-10.00 Mysore (Meri ja Frank)
12.00-14.00 Astangan alkeiskurssi (Frank)

Voit ilmoittautua yksittäsille tunneille tai koko viikonloppuun (koko viikonloppu sisältää molempien aamujen mysoren, mantrat ja shaktajoogan). Astangajoogan alkeiskurssi pidetään erikseen (ks. lisätietoja yllä kohdasta ”Astangajoogan alkeiskurssit keväällä 2021”).

Tarkentavia lisätietoja tulossa pian!

Lämpimästi tervetuloa!

Heidi Ruokoniemen astangakurssi 30.4.–2.5.2021

Lappeenrannan Joogasataman Heidi Ruokoniemi saapuu pitämään astangakurssia Auki Joogakoululle pe 30.4.–su 2.5.2021. Tarkempi aikataulu julkaistaan pian!

Heidi kertoo omasta joogapolustaan näin: ”Aloitin astangajoogan kotikaupungissani Lappeenrannassa vuonna 2004. Pian sen jälkeen muutin Helsinkiin, jossa harjoittelin ja opetin useiden vuosien ajan Helsingin astangajoogakoululla. Olen ollut Sharath Joisin oppilas vuodesta 2009, jolloin matkustin hänen oppiinsa Mysoreen ensimmäisen kerran. Sain häneltä ensimmäisen ja toisen asentosarjan opetusluvan vuonna 2012. Viimeisen seitsemän vuoden ajan olen asunut Intiassa Mysoressa sekä Goalla, jossa pyöritimme Ashtanga Yoga Goa -joogasalia yhdessä silloisen mieheni kanssa. Opetin astangajoogaa myös Mysoressa ja toimin pääopettajana Sharath Yoga Centerin kaikille avoimilla tunneilla.”

Lisätietoja Heidistä ja Lappeenrannan Joogasatamasta: https://www.joogasatama.com/

Lämpimästi tervetuloa!

fi
fi