Tapahtumat ja kurssit

Shaktapäivä
Syväsukellus joogaan!
3.12. klo 15.15-17.15 / Hinta 20 €


Shaktajoogan kumpuaa intialaisesta Kaula-traditiosta. ”Kaula” merkitsee ”systeemiä” tai ”kokonaisuutta”. Kaiken elävän voi nähdä omalakisena kokonaisuutenaan osana laajempaa kokonaisuutta. Myös joogan on perinteisesti ajateltu koostuvan ”raajoista”, jotka kaikki huomioimalla joogi saa kokonaisvaltaisen harjoituksen.


Intensiivikurssilla annamme eväitä oman harjoituksen eteenpäin viemiseen ja ymmärryksen syventämiseen. Kurssi koostuu lyhyestä alkuharjoituksesta, jolla tuomme systeemimme tasapainoon ja valmiiksi sukeltamaan joogan tieteeseen. Sen jälkeen keskustelemme perinteen mukaisesti yhdessä satsangissa.

Satsang tarkoittaa tiedon äärelle kerääntymistä. Yhdessä keskustelemalla luomme ymmärrystä ja viemme näin harjoitustamme eteenpäin. Tällä kertaa vetäjänä toimii Kata, joka alustaa satsangin pohtimalla joogan raajoja ja tavoitteita.

Kurssi sopii kaikille. Se on ensiluokkaisen hyvä jo shaktajoogaan tutustuneille, mutta toimii syväsukelluksena myös vasta-alkajille tai muiden tyylien joogeille. Tämä on myös hyvä paikka jakaa asanaharjoitukseen liittyviä pohdintoja ja kerätä vinkkejä! 

Kurssin jälkeen on erinomainen idea jatkaa sunnuntai-illan tridosha asanaharjoitukseen 17.30-19.


Yin & Hoitava sointi la 9.12.klo 12-14

Marika Laijärvi ja Vesa Sädekoski vievät sinut syvärentouttavan joogaharjoituksen kautta parantavalle äänimatkalle. Harjoituksen aikana keho tuetaan tyynyjen ja vilttien avulla levollisiin asanoihin. Elävä sointimaailma hoitaa kehoasi ja mieltäsi ja palaat matkalta uudistuneena ja puhdistuneena. Et tarvitse aiempia joogataitoja osallistuaksesi.

Osallistuminen: 40/35€ (aleryhmät opis. tyött. eläkel.)

Ilmoittautuminen: varauskalenteriin

Maksutavat: käteinen, kortit, MobilePay, liikuntaedut (Smartum, e-passi, Edenred, Eazybreak)

Marika Laijärvi on Yinjoogaopettaja ja Restoratiivisen joogan ohjaaja (RYT200) sekä Reiki-energiahoitaja ja -kouluttaja. Marikan ohjauksessa korostuvat terapeuttinen ja läsnäoleva kosketus ja meditatiivinen rauha. Joogassa hän painottaa energian virtaavuutta ja hyväksyvää lähestymistapaa kohti kehotietoisuutta.

Vesa Sädekoski toimii soitonopettajana ja rehtorina Taidekoulu Tuulikellossa Tampereella. Hän on perehtynyt sielua ja kehoa puhdistavaan musikaaliseen sointiin. Elävöittävä sointi on korkeataajuista valon ja lämmön täyttämää ääntä, joka saa solut värähtelemään hoitavasti. Vesa soittaa käsintehtyjä korkealaatuisia soittimia, 35-kielistä lyyraa, puuhuiluja, gongeja, triangeleita sekä äänimaljoja ja symbaaleja.

Nähdään matoilla❣

Shaktajoogan intro-tunnit

Shaktajooga on joogamuoto, jonka lujat mutta lempeät asanaharjoitukset hoitavat ja hellivät elimistöäsi. Ne vaalivat ja pitävät yllä luontaisten palautumismekanismiesi toimintaa ja auttavat ehkäisemään lähes kansansairauksiksi puhjenneita työuupumusta ja ylikuntoa.

Olet tervetullut kokeilemaan shaktajoogaa suoraan viikkotunneille (ti, to, su), mutta saat harjoituksesta paljon enemmän irti osallistuessasi introtunnille. Siellä saat avaimet metodiin, joka ei vain edistä terveyttä, vaan avaa ovia Itseesi – mitä ikinä se saattaakin olla! Ota mukaan löysät vaatteet, jotain pitkähihaista ja vaikka huivi, jos sinulla sellainen on, ilmankin selviät.

Tulevat introtunnit:
ma 11.12. klo 18.30-20


Hinta 15€
Huom! Introtarjous 40€, sisältäen introtunnin ja 2 vkon shaktajoogat!

Ilmoittautumiset: aukijoogakoulu@gmail.com tai suoraan varauskalenteriin http://varaaheti.fi/aukijoogakoulu

Tervetuloa!

Shaktitanssi-työpaja su 10.12. klo 12-14.30

Shaktitanssi & Gong-rentoutus (2,5h)

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa, joka tuo ainutlaatuisella tavalla yhteen joogan, vapaan tanssin ja energiatyöskentelyn. Virtaavat venytykset ja energisoivat seisomaharjoitukset johdattelevat lempeästi kohti vapaata tanssia, jossa saamme vapautua autenttisen itseilmaisun ja läsnäolon tilaan. Tämän jälkeen laskeudumme tasapainottavaan gong-rentoutukseen ja liikemeditaatioon. 

Saara on kundaliini- ja yin -joogaaohjaaja, äänihoitaja sekä pian valmistuva shaktitanssiopettaja(Shakti Dance®). Myös akrojooga, kontakti-improvisaatio sekä luova liike/tanssi ovat hänelle rakkaita lajeja ylläpitämään yhteyttä ja elinvoimaisuutta.

Saara työskentelee inhimillisen kohtaamisen ja kokonaisvaltaisen hoitamisen parissa. Ohjauksessa Saaraa puhuttelee luonnollinen ja aito yhteys sekä turvallisen tilan luominen läsnäololle. 

Meidät löytää somessa;
Ig @saarakristiiina ja
@samupeltolamusic

Ajankohdat:

su 10.12. klo 12-14.30
Shaktitanssi & Gong-rentoutus, Saara

Hinnat:

Shaktitanssi & Gong-rentoutus 40€ / työttömät, opiskelijat, vähävaraiset 35€ (sis. 10% alv)


Ilmoittaudu koulun varauskalenteriin
varaaheti.fi/aukijoogakoulu

Mukaan: Joogamatto+viltti (koululta voi tarvittaessa lainata), villasukat, mukavat ja joustavat vaatteet sekä juomapullo.

fi
fi