Tapahtumat ja kurssit

ASTANGAJOOGAN ALKEISKURSSI

Lauantaina 11.2. klo 12–14 ja Sunnuntaina 12.2. klo 10–12

Helppo ja matalan kynnyksen aloitus astangajoogaan!

Astangajoogan asanaharjoitus perustuu hengityksen ja liikkeen yhdistämiseen, tietoiseen läsnäoloon ja kehon kuunteluun. Kurssilla tutustumme astangajoogan aurinkotervehdyksiin, seisomasarjaan, istumasarjan alkuun ja loppuliikkeisiin loppurentoutusta unohtamatta. Alkeiskurssin jälkeen on helppo jatkaa säännöllistä harjoittelua ohjatuilla viikkotunneilla.

Kuntotasollasi ja iälläsi ei ole merkitystä, harjoitusta kevennetään ja sovelletaan jokaisen liikkuvuuden ja mahdollisten toimintarajoitteiden mukaisesti. Tule mukaan kokemaan miltä jooga tuntuu kehossa ja mielessä.

Ilmoittautua voit joko suoraan varausjärjestelmään http://varaaheti.fi/aukijoogakoulu tai sähköpostitse aukijoogakoulu@gmail.com

(Hinta 110/90 € sisältää kurssin ja kymmenen kerran kortin)

Tervetuloa!

”Olen harrastanut astangajoogaa 12 vuotta. Itselleni tärkeää harjoituksessa on kehon kuuntelu ja omien voimavarojen mukainen harjoitus. Astangajoogasta koen saavani iloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Koen, että jooga tuntuu kehossa ja mielessä erilaiselta kuin muut liikuntalajit ja auttaa lisäämään kehotietoisuutta. Nautin joogaharjoituksen rauhasta, sopivasta haastavuudesta ja pysähtymisestä tähän hetkeen ja oman kehon äärelle.”

Kerttu Heinonen psykofyysinen fysioterapeutti, omavalmentaja, alkeiskurssin ohjaaja

Shaktajoogan intro-tunnit

Shaktajooga on joogamuoto, jonka lujat mutta lempeät asanaharjoitukset hoitavat ja hellivät elimistöäsi. Ne vaalivat ja pitävät yllä luontaisten palautumismekanismiesi toimintaa ja auttavat ehkäisemään lähes kansansairauksiksi puhjenneita työuupumusta ja ylikuntoa.

Olet tervetullut kokeilemaan shaktajoogaa suoraan viikkotunneille (ti, to, su), mutta saat harjoituksesta paljon enemmän irti osallistuessasi introtunnille. Siellä saat avaimet metodiin, joka ei vain edistä terveyttä, vaan avaa ovia Itseesi – mitä ikinä se saattaakin olla! Ota mukaan löysät vaatteet, jotain pitkähihaista ja vaikka huivi, jos sinulla sellainen on, ilmankin selviät.

Tulevat introtunnit:

Tervetuloa!

fi
fi