Auki Joogakoulu

kuvitus ja logo © Vesa Toukomaa

Aika Aueta – Joogaa kaikille


Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan astangajoogaa, shaktajoogaa, yinjoogaa, mantroja ja meditointia sekä viihtymään tunnelmalliselle salille Tampereen Kalevaan! Salilla opettavat Frank Kappas, Johanna Nokireki, Johanna Ropponen, Risto Suikkanen ja Meri Tiitola. Harjoituksen päämäärä on joogan lajista riippumatta ilo, terveys ja tasapaino.

Aukissa opetetaan shaktajoogaa yhteistyössä Helsingin Shakta Joogakoulun kanssa.

Jos alakerran ovisummeri ei päästä sisälle, niin soita numeroon 050 406 2444.
Nähdään salilla!

Ajankohtaista


Auki Joogakoulun livetunnit käynnistyivät


Auki Joogakoulun livetunnit Petsamonkadulla pyörivät jälleen! Käy katsomassa uudistunut aikataulu. Otamme käyttöön varausjärjestelmän, jotta pystymme varmistamaan, että toukokuun tuntien osallistujamäärä ei ylitä yhdeksää. Varaa siis paikkasi ajoissa!

Muistutamme vielä käsien pesusta tunnille tultaessa ja sieltä poistuttaessa. Tulethan tunneille vain terveenä, ja tuothan mukanasi oman maton ja muut välineet jos suinkin mahdollista. Yinjoogassa mukana olisi hyvä olla iso pyyhe, jonka voit levittää bolsterin päälle. Jokaisen tunnin alussa voit kertoa opettajalle haluatko tunnin aikana fyysistä avustusta vai et.

Tervetuloa!

Verkkotunnit


Järjestämme viikottain myös verkkotunteja: ohjattu astanga maanantaisin kello 18.00-19.20 (Risto) ja shaktajooga tiistaisin kello 19.00-20.30 (Risto).

Voit nyt osallistua verkossa myös osalle salilla järjestettävistä tunneista: keskiviikon ja sunnuntain ohjattuun astangaan sekä torstain ja sunnuntain shaktajoogaan.

Voit osallistua etänä myös Merin maanantaisille mantra- ja äänijoogatunneille: laulu- ja mantratunti 18:30-19:30 ja äänijooga 19:30-20:30.

Tervetuloa!

Lisätietoa!

Kurssimuutos: Alkeiskurssi la-su 13.-14.6.


Astangan alkeiskurssi järjestetään ennakkotiedoista poiketen la-su 13.-14.6. klo 11-13. Kurssin ohjaa Frank Kappas. Tervetuloa mukaan!

Kurssin hinta on 45/35 €.
Aloitustarjouksena kurssi kaupan päälle ostaessasi kuukausi- tai kymppikortin (ensimmäinen kortti 60/45€, alennettu hinta opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittaville ja vanhempainvapaalla oleville).

Ilmoittautumiset: aukijoogakoulu@gmail.com

Keskustelu- ja pohdintailta to 16.4. klo 18.15 (siirretään myöhempään ajankohtaan)


Mitä on jooga? Entä klassinen jooga, tantra tai hathajooga. Miksi me harjoittelemme?

Keskusteluilta on ilmainen.

Keskustelun jälkeen shaktajooga-harjoitus aikataulun mukaisesti.

Tervetuloa!

Marke Murtomäen astangajooga-työpaja pe-su 17.-19.4. (kurssi siirretään myöhempään ajankohtaan)


Perjantain ohjattu astanga-harjoitus sisältää valikoiden ykkös- ja kakkossarjaa. Lauantaina ja sunnuntaina aamulla mysore-harjoitus. Lauantain tekniikkatunnin aiheena on tasapainoasanat käsivarsilla – voiman lisääminen kehossa.

Vuodesta 2000 lähtien Marke on ollut päätoiminen opettaja  Helsingin Astanga Joogakoululla. Hänellä on KPJAYI:n 2. sarjan opetuslupa.

Lisätietoa!

Tervetuloa!

Hengitä terveyttä – astangaa, pranayamaa ja meditaatiota Sami Mälkiän kanssa 4.-6.9.


Perjantai-astangassa vahvistamme kehoa kaikille sopivalla yhdistelmällä 1&2-sarjan asanoita ja viikonlopun aamumysoreissa keskitymme hengitykseen omaan tahtiin. Hengitysharjoituksissa voimistamme elämänvoimaa kehossa ja mielessä. Säännöllinen pranayama tasapainottaa hermostoa ja vahvistaa kehon luontaista vastustuskykyä. Tervetuloa hengittämään terveyttä elämääsi!

Lisätietoa!

Tervetuloa!

Peter Greve’s Workshop pe-su 18.-20.9.


Kurssilla keskitymme keskikehon tukilihaksistoon: palleaan, vatsalihaksiin, lantionpohjan lihaksiin ja hengitykseen. Käymme läpi ihmiskehon anatomiaa ja pohdimme, miten vahvistaa tukilihaksistoa ja mikä on sen suhde hengitykseen. Tarkastelemme yksilöllisiä hengitykseen ja vatsalihasten käyttöön liittyviä tottumuksia. Kartoitamme tapoja, joilla tämä tietämys yhdistyy luontevasti astangaharjoitukseen. Tutustumme pranayamaan anatomian ja omien tottumusten tunnistamisen näkökulmasta.

Lisätietoa!

Tervetuloa!

Joogayhdistys Auki ry


Jos innostut liittymään yhdistykseen, niin maksettuasi jäsenmaksun 25 €/vuosi pääset vaikuttamaan joogakoulun toimintaan ja tutustumaan kivoihin joogeihin!

Maksettuasi jäsenmaksun ilmoitathan yhteystietosi sähköpostitse jäsenrekisteriä varten.

Ota yhteyttä! aukijoogakoulu@gmail.com

Hierontaa tarjolla Aukissa!


Johanna Nokireki tekee klassista hierontaa Aukissa. Klikkaa kuvaa!

Tervetuloa!

fi
en_GB fi