Auki Joogakoulu

Auki Joogakoulu siirtyy etäjoogaan 2.-21.12.2020 väliseksi ajaksi.
Lisätietoa verkkotunneista täältä!

Joogaa kaikille Tampereella!

Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan astangajoogaa, shaktajoogaa, yinjoogaa, mantroja ja meditointia sekä viihtymään tunnelmalliselle salille Tampereen Kalevaan! Salilla opettavat Frank Kappas, Marika Laijärvi, Johanna Nokireki, Johanna Ropponen, Tiina Seppälä, Risto Suikkanen ja Meri Tiitola. Harjoituksen päämäärä on joogan lajista riippumatta ilo, terveys ja tasapaino.

Nähdään salilla!

Tiedote uusien koronasuositusten vaikutuksista joogakoulun toimintaan (30.11.2020)

Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että Auki Joogakoulu sulkee tilansa 2.-21.12.2020 Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän liikuntatiloja koskevien suositusten mukaisesti. Näinä pimeinä ja epävarmoina aikoina on erityisen tärkeää huolehtia terveydestä ja hyvinvoinnista, ja haluammekin tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden jatkaa joogaharjoittelua kotona etäjoogan muodossa. Osa Auki Joogakoulun tunneista siirtyy etätunneiksi keskiviikosta 2.12. alkaen.

Merin mantrat ja äänijooga siirtyvät etäaikaan jo tänään maanantaina 30.12. Mantroihin ja äänijoogaan voi tästä lähin osallistua kotona Zoom-palvelun kautta (ks. lisätietoja täältä). Myös Riston shaktajooga ja ohjattu astangajooga jatkavat vahvasti etälivetunteina. Lisäksi tulossa on muita etäjoogamahdollisuuksia, seuraa ilmoittelua!

Normaalit viikkotunnit pidetään joogakoulun tiloissa vielä ma-ti 30.11.-1.12. (lukuun ottamatta Merin tunteja). Rajoitimme jo viime viikolla tuntien osallistujamäärän 8 joogaajaan. Muistathan noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä pitää huolta turvaväleistä joogakoulun tiloissa liikkuessasi. Ethän edelleenkään tule kipeänä joogatunnille. Iso kiitos kaikille, kun noudatatte turvallisuusohjeita!

Tsemppiä ja terveyttä tuleviin viikkoihin!
Etätunnit löytyvät kootusti täältä!

fi
fi