Auki Joogakoulu

Ajankohtaista:

 

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Auki Joogakoulu rajoittaa tuntien osallistujamäärän 6 joogaajaan. Varaa paikkasi varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu. Mikäli rajoituksiin tulee muutoksia, tiedotamme niiden vaikutuksista joogakoulun toimintaan  mahdollisimman pian täällä nettisivuilla ja Facebookissa.

 

Arkiaamujen mysoret viettävät hiljaiseloa maaliskuun alussa. Ma 8.3. aamun mysoressa tuuraa Sitsu. Ti-to 9.-11.3. aamun mysoret on peruttu. Perjantai- ja sunnuntaiaamujen mysoret pyörivät normaalisti.

 

Olemme lisänneet livetuntien määrää! Uutuutena maanantaisin klo 18-19.15 Riston ohjattu astanga ja keskiviikkoisin klo 11.30-12.30 Riikan yinjooga joogakoululla. Varaa paikkasi varauskalenterista varaaheti.fi/aukijoogakoulu. Tervetuloa mukaan!

 

Riston shakta- ja ohjattu astanga -tunnit jatkavat myös etänä. Linkit etäharjoituksiin joko Facebookin tapahtumailmoituksista tai ennakkoon sähköpostilla: rsuikkanen@gmail.com. Merin mantrat ja äänijooga toistaiseksi vain etänä. Linkit harjoituksiin Facebookin tapahtumailmoituksista.

 

Verkko-yinjoogaa voit seurata YouTube-videoina vaihtuvilla harjoituksilla. Maaliskuussa käynnistyy Chakra Yin-sarja. Ensimmäisen harjoituksen teemana on juurichakra eli peruschakra. Täällä linkki harjoitukseen!

 

Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet verkkotunneille osallistumiseen täältä!

Joogaa kaikille Tampereella!

Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan astangajoogaa, shaktajoogaa, yinjoogaa, mantroja ja meditointia sekä viihtymään tunnelmalliselle salille Tampereen Kalevaan! Salilla opettavat Frank Kappas, Marika Laijärvi, Johanna Nokireki, Johanna Ropponen, Tiina Seppälä, Risto Suikkanen ja Meri Tiitola. Harjoituksen päämäärä on joogan lajista riippumatta ilo, terveys ja tasapaino.

Nähdään salilla!

Tiedote joogakoulun toiminnasta ja turvallisuusohjeista, päivitetty 6.3.2021.

 

Auki Joogakoulu on auki!

Olemme rajanneet tuntien osallistujamäärän 6 joogaajaan, jotta turvavälit säilyvät. Alla vielä kertaus ohjeista turvallisen joogaamisen varmistamiseksi:

 • Ethän tule kipeänä joogaamaan. Jää kotiin, jos sinulla on pieniäkin oireita, olet karanteenissa tai olet mahdollisesti altistunut koronavirukselle.
 • Joogatuntien osallistujamäärä on rajoitettu 6 joogaajaan. Varaathan paikkasi viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu.
 • Jos et pääse varaamallesi tunnille, peruthan varauksesi mahdollisimman pian. Jos peruutus ei onnistu varausjärjestelmän kautta, voit tehdä sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: aukijoogakoulu@gmail.com.
 • Huolehdi turvaväleistä kaikkialla joogakoulun tiloissa liikkuessasi.
 • Joogakoululle saapuessasi voit käyttää kasvomaskia.
 • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Joogakoululla on käytössäsi käsienpesupaikka ja käsidesiä.
 • Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaan.
 • Käytä lainabolsterin ympärillä omaa puhdasta kylpypyyhettä.
 • Käytä mahdollisuuksien mukaan omaa joogamattoa.
 • Jos lainaat koulun mattoa, suihkauta ja pyyhi se puhtaaksi salin ikkunalaudalla olevilla suihkeilla ja pyyhkeillä. Koulun lainamatot ovat alahyllyllä, palautathan lainaamasi maton takaisin alahyllylle.
 • Kerro ennen tunnin alkua ohjaajalle, haluatko avustusta. Tämä koskee erityisesti mysore-tunneille osallistuvia.

Iso kiitos kaikille turvallisuusohjeiden noudattamisesta! Turvallista alkanutta vuotta! 🙂

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException Subcode: 460
fi
fi