Verkkotunnit

Verkkotunneille osallistuminen

Verkko-osallistuminen ei edellytä varausjärjestelmän käyttöä.

Verkkotunneille osallistutaan Zoom-palvelun kautta. Voit ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (zoom.us) koneellesi jo etukäteen, mutta osallistuminen onnistuu myös selaimen kautta (esim. Google Chrome). Verkkotunneille pääset klikkaamalla tunnin alkaessa Zoom-linkkiä, jonka saat kyseisen tunnin Facebook-tapahtumasta tai sähköpostiisi ilmoittautumalla etukäteen Ristolle: rsuikkanen@gmail.com. Jos puhelimen selaimella kirjautumisessa on hankaluuksia, kannattaa kokeilla kirjautumista linkin sijaan Meeting ID-tunnuksella. Mene tällöin selaimella osoitteeseen www.zoom.us, valitse ”Join a meeting” ja kirjoita laatikkoon Meeting ID-tunnus (jonka olet saanut Ristolta sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä).

Toivomme, että verkkotunneille osallistujat maksaisivat (mahdollisuuksien mukaan) 5-10 euron maksun tilille FI44 4503 0010 5221 95 (Joogayhdistys Auki ry, viestikenttään teksti: Verkkotunti). Halutessasi voit myös käyttää verkkotuntiosallistumiseen tavallista kuukausi- tai kymmenen kerran korttia. Verkkotuntien aikataulut näkyvät alla kyseisen tapahtuman kohdalla. Lämpimästi tervetuloa!

 

Riston ja Helin shakta ja ohjattu astanga verkkotunteina

Riston kaikki shaktatunnit ja maanantain ohjattu astanga jatkuvat edelleen myös verkkotunteina. Verkkotuntien aikataulut ovat samat kuin paikan päällä pidettävien tuntien. Aikataulun voi varmistaa varausjärjestelmän kalenterista (täältä).

Shakta tunti maanantaisin klo 18.30-20.00 on vain etätunti. Linkki Shaktan zoom tunnille löytyy kyseisen tunnin Aukijoogakoulun Facebook-tapahtumasta tai pyytämällä heli.lehmusruusu@gmail.com

Verkkoshakta- ja astangatunneille osallistujilla tulisi olla aiempaa kokemusta kyseisestä joogalajista, sillä ohjaus tapahtuu sanallisesti. Linkit harjoituksiin saa Facebookin tapahtumailmoituksista tai ennakkoon sähköpostilla: rsuikkanen@gmail.com.
Katso tarvittaessa lisätietoja ylempää kohdasta ”Verkkotunneille osallistuminen”.

 

Ohjattu astangajooga-tunti YouTube-videona

Tervetuloa tekemään harjoitusta kotimatolta!

Tallenteessa tehdään astangajoogan seisomasarja, istumasarjan alkua ja loppuliikkeet.
Ohjaajana Frank Kappas.

Linkki harjoitukseen: https://youtu.be/6WMSwDWRoVA
kuvaus Toni Neffling / PhoToni

fi
fi