Tapahtumat ja kurssit

Astangajoogan alkeiskurssit syksyllä 2021

Kuva: Vesa Toukomaa.

Astangajoogan voit aloittaa viikonloppukurssilla. Kurssi pidetään peräkkäisenä lauantaina ja sunnuntaina, yhteensä neljä tuntia.

Syksyn 2021 astangan alkeiskurssien ajankohdat:

11.-12.12. klo 10-12 (Riikka)

Hinta on 80/60€, joka sisältää neljän tunnin alkeiskurssin ja kymmenen harjoituskertaa sen jälkeen (eli 10 kerran kortin joogakoululle). Alennettu hinta: opiskelijat, työttömät, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat, vanhempainlomalaiset ja eläkeläiset.

Lisätietoa astangajoogasta täältä!

Ilmoittautumiset varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu. Riittää, että ilmoittaudut kurssin ensimmäiselle eli lauantain tunnille.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla: aukijoogakoulu@gmail.com.

Tervetuloa mukaan, haluatpa aloittaa uuden monipuolisen harrastuksen tai tulla kertaamaan aiemmin opittua pidemmän joogatauon jälkeen!

Janne Kontalan luento upanisadeista pe 22.10. klo 16.30

Veedalaisen perinteen ja joogan suhde on jatkuvien kiistojen kohde. Onko kyse jatkumosta, katkoksesta vaiko molemmista? Olennainen välittäjä vedojen ja joogan välillä ovat upanisadit. Mitä upanisadit ovat ja mitä niistä voi oppia? Mikä niiden merkitys on joogan kannalta?

Tällaisia kysymyksiä tarkastelee Janne Kontala Auki joogakoululla perjantaina 22.10 klo 16.30 alkaen. Luennolla tutustutaan upanisadien tunnetuimpiin joogaa koskeviin opetuksiin, ja pohditaan miten tämän päivän harjoittaja voi hyödyntää niitä elämässään ja harjoituksessaan.

Janne Kontala on tutkija, uskontotieteiden tohtori, ja antaumuksellinen joogan harjoittaja jo usean vuosikymmenen ajan. Hän on yksi Ananda-lehden perustajista ja toimittajista. Janne on myös laatinut kommentaarin Patanjalin Yoga-sutraan sekä kirjoittanut kirjan Joogan Sydän. Suomalaisia joogaopettajia hän on kouluttanut jo vajaat pari vuosikymmentä.

Luennon perään Janne ohjaa tunnin mittaisen kriyajoogaharjoituksen, joka sisältää asanakriyan, pranayaman ja meditaation.

Hinta: luento 10€ + harjoitus 10€

Ilmoittaudu koulun sähköpostiin: aukijoogakoulu(at)gmail.com


Tervetuloa!

Sami Mälkiän kurssi 29.-31.10.

Sami palaa Tampereelle ohjaamaan astangaa, pranayamaa ja meditaatiota. Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittautumiset koulun sähköpostiin aukijoogakoulu(at)gmail.com

fi
fi