Tapahtumat ja kurssit

Astangajoogan alkeiskurssit syksyllä 2021

Kuva: Vesa Toukomaa.

Astangajoogan voit aloittaa viikonloppukurssilla. Kurssi pidetään peräkkäisenä lauantaina ja sunnuntaina, yhteensä neljä tuntia.

Syksyn 2021 astangan alkeiskurssien ajankohdat:
18.-19.9. klo 10-12 (Risto)
2.-3.10. klo 11-13 (Frank)
11.-12.12. klo 10-12 (Riikka)

Hinta on 80/60€, joka sisältää neljän tunnin alkeiskurssin ja kymmenen harjoituskertaa sen jälkeen (eli 10 kerran kortin joogakoululle). Alennettu hinta: opiskelijat, työttömät, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat, vanhempainlomalaiset ja eläkeläiset.

Lisätietoa astangajoogasta täältä!

Ilmoittautumiset varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu. Riittää, että ilmoittaudut kurssin ensimmäiselle eli lauantain tunnille.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla: aukijoogakoulu@gmail.com.

Tervetuloa mukaan, haluatpa aloittaa uuden monipuolisen harrastuksen tai tulla kertaamaan aiemmin opittua pidemmän joogatauon jälkeen!

Viiden elementin Yinjooga Workshop la 9.10.2021

Kuinka yinjooga vaikuttaa kehoon ja tunteisiin?
Mitä ovat meridiaanit?
Miten vuodenajat liittyvät yinjooga-harjoitukseen?

Oletpa jo kokenut yinsteri ja haet lisäulottuvuutta harjoitukseesi tai ensikertaa yinjoogaan tutustuja ja haluat vankat perustiedot lajista, tämä työpaja vie sinut syväluotaavalle matkalle yinjoogan maailmaan.

Tutustumme yinjoogan taustaan kiinalaisen lääketieteen valossa ja teemme pitkän ja nautinnollisen harjoituksen. Saat mukaasi työkaluja stressin purkuun sekä maton täydeltä rauhallista läsnäoloa itsesi kanssa.

Kurssi sopii kaikille aiemmasta joogataustasta riippumatta. Yinjooga-harjoituksessa tehdään pitkäkestoisia ja syvävenyttäviä asanoita, jotka tuetaan bolsterilla (putkityynyllä) ja joogatiilillä. Liikkeistä löytyy sopivat variaatiot jokaiselle. Kurssin aikana ohjaaja kiertää ryhmässä avustamassa kevein tukiottein.

Lisätietoa yinjoogasta täällä.

Aika: la 9.10. klo 12-16

Kurssimaksu: 50€/45€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat, vanhempainvapaalla olevat)

Ilmoittautumiset suoraan varauskalenteriin.