Tapahtumat ja kurssit

Riston shakta ja ohjattu astanga -verkkotunnit

Kuva: Vesa Toukomaa.

Verkko-osallistuminen ei edellytä varausjärjestelmän käyttöä.

Verkkoshakta- ja astangatunneille osallistujilla tulisi olla aiempaa kokemusta kyseisestä joogalajista, sillä ohjaus tapahtuu sanallisesti.

Kaikki verkkotunnit pidetään Zoom-palvelun (zoom.us) kautta. Voit ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (zoom.us) koneellesi jo etukäteen, mutta osallistuminen onnistuu myös selaimen kautta (esim. Google Chrome).

Verkkotunneille pääset klikkaamalla tunnin alkaessa kyseisen tunnin Facebook-tapahtumassa ilmoitettua linkkiä.

Saat tunnin Zoom-tapaamisen linkin omaan sähköpostiisi, jos ilmoittaudut etukäteen sähköpostiin rsuikkanen@gmail.com

Toivomme, että verkkotunneille osallistujat maksaisivat (mahdollisuuksien mukaan) 5-10 euron maksun tilille FI44 4503 0010 5221 95 (Joogayhdistys Auki ry, viestikenttään teksti: Verkkoashtanga/Verkkoshakta).

Halutessasi voit myös käyttää verkkotuntiosallistumiseen tavallista kuukausi- tai kymmenen kerran korttia.

Merin mantrat ja äänijooga verkkotunteina

Kuva: Vesa Toukomaa.

Mantratunneille ja Äänijoogaan voi ma 30.11.2020 alkaen osallistua ainoastaan Zoom-palvelun kautta. Linkit 30.11. tunneille ovat alla:

MANTRAT 30.11. klo 18.30
https://us02web.zoom.us/j/81745173075…
Meeting ID: 817 4517 3075 Passcode: 702898

ÄÄNIJOOGA 30.11. klo 19.30
https://us02web.zoom.us/j/87983441536…
Meeting ID: 879 8344 1536 Passcode: 904427

Toivottavasti voimme taas alkuvuodesta lentää yhdessä. Voimia ja terveyttä kaikille! ❤️Meri

“Tämä on kokonainen, tuo on kokonainen, kokonaisesta nousee kokonainen.”

 

Astangajoogan alkeiskurssit keväällä 2021

Astangajoogan voit aloittaa viikonloppukurssilla. Kevään 2021 astangan alkeiskurssien ajankohdat ovat työn alla ja julkaistaan joulukuun alussa!

Tervetuloa mukaan, haluatpa sitten aloittaa uuden monipuolisen harrastuksen tai tulla kertaamaan aiemmin opittua pidemmän joogatauon jälkeen!

Kahden päivän kurssin hinta on 45/35 €.

Aloitustarjouksena kurssi kaupan päälle ostaessasi kuukausi- tai kymppikortin (ensimmäinen kortti 60/45€, alennettu hinta opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittaville ja vanhempainvapaalla oleville).

Lisätietoa astangajoogasta täältä!

Ilmoittautumiset: aukijoogakoulu@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Toiveuusintana Kirsi Tikan Hyvinvoiva kehollisuus – Lantion alueen työpaja la 5.12.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kirsi-Tikka_kehys.png

Kuten ristiluuhun viittaava sana “sacrum” (risti, pyhä) kertoo, lantion aluetta pidetään elämän lähteenä ja sen perustana. Elintavat (mm. runsas istuminen), ikääntyminen, stressi sekä yksipuolisesti kuormittava liikunta kuitenkin usein johtavat lantion alueen (jalkojen ja alaselän) liikerajoituksiin. Kehon ergonomia muuttuu, ja se saattaa vaikuttaa niin suoliston, sukupuolielinten kuin virtsarakonkin toimintaan ja koko tuntemukseen omasta kehosta. Usein vasta lantion alueen vapauttaminen johtaa huomaamaan, miten tukossa on ollut ja miten hyvältä omassa kehossa voikaan tuntua!

Työpaja alkaa kehoa ja niveliä öljyävillä pienillä liikkeillä. Nämä liikkeet syvenevät ja laajenevat koko lantion aluetta mobilisoiviksi liikesarjoiksi.Teemme myös harjoitteita, jotka syventävät ymmärrystä siitä, miten kehon yhdessä osassa koetut kireydet saattavat juontua rajoitteista jossain aivan muualla. Herättelemme itsemme eloon kuin valtavat auringonkukat, jotka nousevat syvältä mullasta!

Kurssin opettajana toimii Kirsi Tikka. Kirsi on joogan opettaja ja kouluttaja ja joogaoppilas.

”Matka joogaoppilaana on lopun elämän projekti, valmiiksi emme taida ehtiä tämän yhden elämän aikana.

Joogaa sen eri muodoissa olen opettanut vuodesta 2009 alkaen. Tällä hetkellä opetan ja koulutan eniten Helsingissä sijaitsevassa omassa joogastudiossa Yoga Base Helsingissä mutta pidän erilaisia kursseja ja retriittejä niin Suomessa kuin ulkomailla. Viimeisimmät retriitit ovat olleet Tallinnassa ja Ranskassa.

Tunneistani huokuu turvallisuus ja sallivuus sekä rauhoittuminen hetkeen, oli joogatunnin suuntaus tai teema mikä tahansa. Yhtälailla dynaaminen tunti voi olla lempeä kuin lempeä ja ulospäin pehmeältä näyttävä intensiivinen. Joogan juurisanoma on mielestäni kuitenkin aina se sama. Jooga on tila, jossa sinulta ei vaadita sen enempää mihin itse sillä hetkellä koet pystyväsi. Kun kiire ja suoritus antaa tilaa olemiselle ja lempeydelle, voi kohdata ajattomuuden ja oman sisäisen itsesi.”

Työpaja pidetään la 5.12.2020 klo 13.00‒15.30 Auki Joogakoululla.

Ilmoittautumiset: tikkakirsi@gmail.com tai holvi.com/shop/kirsitikkajooga.

Kurssin hinta: 35€
Kurssi sopii vasta-alkajille kuin pidempään joogaa harrastaneillekin.

Lämpimästi tervetuloa!

fi
fi