Tapahtumat ja kurssit

Astangajoogan alkeiskurssit syksyllä 2021

Kuva: Vesa Toukomaa.

Astangajoogan voit aloittaa viikonloppukurssilla. Kurssi pidetään peräkkäisenä lauantaina ja sunnuntaina, yhteensä neljä tuntia. Syksyn 2021 astangan alkeiskurssien ajankohdat varmistuvat myöhemmin.

Hinta on 80/60€, joka sisältää neljän tunnin alkeiskurssin ja kymmenen harjoituskertaa sen jälkeen (eli 10 kerran kortin joogakoululle).

Lisätietoa astangajoogasta täältä!

Ilmoittautumiset: aukijoogakoulu@gmail.com

Tervetuloa mukaan, haluatpa sitten aloittaa uuden monipuolisen harrastuksen tai tulla kertaamaan aiemmin opittua pidemmän joogatauon jälkeen!

Hyvinvoiva kehollisuus – lantion alueen työpaja la 19.6.2021

Kirsi Tikka pitää Auki Joogakoululla suositun lantion alueen työpajan la 19.6.2021 klo 13.30-16.00. (Huomaa muuttunut päivämäärä!)

Lantion aluetta pidetään elämän tukikohtana ja lähteenä. Jotain sacrum- sanakin (”pyhä”) siitä viestittää. Lantion alueella kohtaavat monet elintärkeät toiminnot, kuten suolisto, virtsarakko ja sukupuolielimet. Myös energia-anatomisesti nähdään, että lantion alue toimii erilaisten tunteiden keskusvarastona ja tukikohtana.

Esimerkiksi stressi, elintavat, yksipuolinen liikunta tai liikunnan puute voivat aiheuttaa muutoksia (kireyttä ja toimintahäiriöitä niin jaloissa kuin alaselässäkin), jotka alkavat muuttaa kehon ergonomiaa ja toimintatapaa. Näihin ongelmiin puuttumiseksi järjestän lantion alueen terveyttä ylläpitävän työpajan.

Aloitamme harjoituksen kehoa mobilisoivilla, niveliä “öljyävillä” ja pieniä lihaksia aktivoivilla liikkeillä, joista jatkamme rauhallisilla kehoystävällisillä liikkeillä edeten aina hiukan syvemmälle ja syvemmälle jalkojen ja lantion alueen monipuolisiin liikkeisiin – edeten juuri itseä kuunnellen. Koska ihminen on kuitenkin kokonaisuus, teemme myös liikeharjoitteita, joissa pyritään herättelemään syvempi ymmärrys siitä, miten yhden kehon osan “jumitustilat” voivatkin tulla jostakin aivan muualta kuin alueelta, johon paikallistamme kireydet ja kivut. Pelkällä jalkaterän asennolla on jo suuri vaikutus kehomme asentoon. 

Tämä 120 minuutin mittainen tunti sopii kaiken taustaisille ja ”tasoisille” (vasta-alkajat ja pidempään jooganneet) joogeille.

Hinta: 35 euroa (sisältää lisäksi kurssin jälkeen toimitetun yhteenvedon harjoituksista PDF-tiedostona).

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: tikkakirsi@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Merin, Riston ja Frankin joogaviikonloppu syksyllä 2021

Tulossa Auki Joogakoulun ohjaajien Merin, Riston ja Frankin joogaviikonloppu! Ennakkotiedoista poiketen joogaviikonloppu pidetään syksyllä 2021. Ajankohta varmistuu myöhemmin.

Viikonlopun ohjeellinen aikataulu (varmistuu myöhemmin):

Lauantai
7.30-10.00 Mysore (Meri ja Frank)
10.00-12.00 Mantrat (Meri)
12.00-14.00 Astangan alkeiskurssi (Frank)
15.00-17.00 Shakta (Risto)

Sunnuntai
7.30-10.00 Mysore (Meri ja Frank)
12.00-14.00 Astangan alkeiskurssi (Frank)

Voit ilmoittautua yksittäsille tunneille tai koko viikonloppuun (koko viikonloppu sisältää molempien aamujen mysoren, mantrat ja shaktajoogan).

Tarkentavia lisätietoja tulossa!

Lämpimästi tervetuloa!

fi
fi