Tapahtumat ja kurssit

Yinjooga & hoitava sointi lauantaina 20.8. kello 13-15

Iltapäivä sisältää pehmeän Yinjooga-harjoituksen ja rentouttavan äänimatkan. Harjoituksen aikana keho tuetaan tyynyjen ja vilttien avulla levollisiin asanoihin. Elävä sointimaailma hoitaa kehoasi ja mieltäsi ja palaat matkalta uudistuneena ja puhdistuneena. Iltapäivä sopii kaikille aiemmasta joogataustasta riippumatta.

Marika Laijärvi on Yinjoogaopettaja (RYT200), Restoratiivisen joogan ohjaaja sekä Reiki-energiahoitaja ja -kouluttaja. Marikan ohjauksessa korostuvat terapeuttinen ja läsnäoleva kosketus ja meditaatiivinen rauha. Joogassa hän painottaa energian virtaavuutta ja hyväksyvää lähestymistapaa kohti kehotietoisuutta.

Vesa Sädekoski toimii soitonopettajana ja rehtorina Taidekoulu Tuulikellossa Tampereella. Hän on perehtynyt sielua ja kehoa puhdistavaan musikaaliseen sointiin. Elävöittävä sointi on korkeataajuista valon ja lämmön täyttämää ääntä, joka saa kehon solut värähtelemään hoitavasti. Vesa soittaa käsintehtyjä korkealaatuisia soittimia, 35-kielistä lyyraa, pienempiä lyyria, puuhuiluja, ja käsin taottuja pronssisoittimia, gongeja, triangeleita sekä äänimaljoja ja symbaaleja.


Aika: Lauantai 20.8. klo 13-15

Paikka: Auki Joogakoulu, Petsamonkatu 14, 33500 Tampere

Osallistuminen: 40€ / 35€ (tyött. opisk. eläkel.) Maksu paikan päällä: käteinen, maksukortit, MobilePay

Ilmoittautumiset Marikalle: omshantipalvelut@gmail.com tai 040 824 4766

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Astangajoogan voit aloittaa viikonloppukurssilla.

Risto Suikkanen
Frank Kappas

Hinta on 100/80€, joka sisältää neljän tunnin alkeiskurssin ja kymmenen harjoituskertaa sen jälkeen (eli 10 kerran kortin joogakoululle). Alennettu hinta: opiskelijat, työttömät, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat, vanhempainlomalaiset ja eläkeläiset.

Lisätietoa astangajoogasta täältä!

Ilmoittautumiset varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu. Riittää, että ilmoittaudut kurssin ensimmäiselle eli lauantain tunnille.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla: aukijoogakoulu@gmail.com.

Tervetuloa mukaan, haluatpa aloittaa uuden monipuolisen harrastuksen tai tulla kertaamaan aiemmin opittua pidemmän joogatauon jälkeen!

Seuraavat astangan peruskurssit (la-su):
______________________ (kello 10.00-12.00)

Risto Suikkanen:

Aloitin joogan harrastamisen 1900-luvun viimeisinä vuosina harjoittamalla nk. astangajoogaa. Astangajoogan ohjaamiseen ryhdyin muutamia vuosia myöhemmin. Teen ja ohjaan astangaa edelleen.

Frank Kappas:

Minusta on aina ollut hauskaa ja motivoivaa toimia astangajoogan opettajana. Minulla on mahdollisuus jakaa kokemukseni ja nähdä muutoksia harjoittelijoissa. Vielä on paljon opittavaa ja kuitenkin perusta löytyy jokaisen omasta harjoituksesta.

fi
fi