Tapahtumat ja kurssit

FRANK KAPPAKSEN ASTANGAJOOGA OHJAAJAKOULUTUS TAMPEREELLA

Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita joogan avustamisesta. Harjoittelemme turvallisia avustustekniikoita, joissa opimme huomioimaan oman kehon käyttöä, tasapainoa sekä hengitystä. Opettelemme kehittämään omaa luovuuttamme tässä mielenkiintoisessa vuorovaikutustilanteessa.

JAKSO 1: 10.-11.12.2022 Aurinkotervehdyksistä Navasanaan
JAKSO 2: 21.-22.1.2023 Koko 1.sarja ja loppuliikkeet
JAKSO 3: 4.-5.2.2023 2. sarja ja taaksetaivutukset
Ilmoittautuminen ja lisätiedot aukijoogakoulu@gmail.com
Kurssin hinta on 900€. Yhteensä 42 tuntia
Liitteenä Frankin ohjaajakoulutus_avustukset ja Frankin ohjaajahaastattelu.

Astangajoogan voit aloittaa viikonloppukurssilla.

Risto Suikkanen
Frank Kappas

Hinta on 110/90€, joka sisältää neljän tunnin alkeiskurssin ja kymmenen harjoituskertaa sen jälkeen eli 10 kerran kortin joogakoululle. Alennettu hinta: opiskelijat, työttömät, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat, vanhempainlomalaiset ja eläkeläiset.

Lisätietoa astangajoogasta täältä!

Ilmoittautumiset varausjärjestelmän kautta: varaaheti.fi/aukijoogakoulu. Riittää, että ilmoittaudut kurssin ensimmäiselle eli lauantain tunnille.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla: aukijoogakoulu@gmail.com.

Tervetuloa mukaan, haluatpa aloittaa uuden monipuolisen harrastuksen tai tulla kertaamaan aiemmin opittua pidemmän joogatauon jälkeen!

Seuraava astangan peruskurssi (la-su): 19.-20.11. kello 9-11 (110€ / 90€ sis. 10xkortin koululle)

Risto Suikkanen:

Aloitin joogan harrastamisen 1900-luvun viimeisinä vuosina harjoittamalla nk. astangajoogaa. Astangajoogan ohjaamiseen ryhdyin muutamia vuosia myöhemmin. Teen ja ohjaan astangaa edelleen.

Frank Kappas:

Minusta on aina ollut hauskaa ja motivoivaa toimia astangajoogan opettajana. Minulla on mahdollisuus jakaa kokemukseni ja nähdä muutoksia harjoittelijoissa. Vielä on paljon opittavaa ja kuitenkin perusta löytyy jokaisen omasta harjoituksesta.

fi
fi