Aikataulu ja hinnasto

Jos alakerran ovisummeri ei päästä sisälle, soita numeroon 050 406 2444. Puhelu menee suoraan joogasalille.

Varaathan tuntisi etukäteen!

Käytössämme on tuntien varausjärjestelmä. Varaa siis tuntisi aina etukäteen varausjärjestelmämme kautta. Muista myös perua ilmoittautumisesi, jos sinulle tulee este. Paikka tulee varata tai peruutus tehdä viimeistään kahta tuntia ennen tunnin alkua. Auki Joogakoulu voi perua tunnin, mikäli ilmoittautumisajan päättyessä tunnille ei ole tullut varauksia tai varattujen paikkojen määrä on hyvin pieni (minimimäärä pääsääntöisesti 1-2). Jos tunti perutaan, ilmoitamme tunnin varanneille asiasta sähköpostitse.

Muistutamme vielä käsien pesusta tunnille tultaessa ja sieltä poistuttaessa. Tulethan salille vain terveenä, ja tuothan mukanasi oman maton ja muut välineet jos mahdollista. Jokaisen tunnin alussa voit kertoa opettajalle haluatko tunnin aikana fyysistä avustusta vai et.

Tarkista ajantasainen aikataulu ja varaa paikkasi varausjärjestelmän kautta (täältä). Lämpimästi tervetuloa tunneille!

VIIKKOTUNNIT 16.8. alkaen

MAANANTAI
6.30-9 Mysore (Frank)
18.30-19.30 Mantra- ja laulutunti (Meri)
19.30-20.30 Äänijooga (Meri)
TORSTAI
6.30-9 Mysore (Frank)
16-18 Alkeismysore (Johanna R.)
18-19.15 Ohjattu astanga (Johanna R./Johanna N.)
19.30-21 Shakta (Risto)
TIISTAI
16-18 Mysore (Risto)
18-19.30 Shakta (Risto)
PERJANTAI
6.30-9 Mysore (Johanna N.) 17.9. alkaen
16.30-17.45 Ohjattu astanga (Marika/Tiina)
18-19.30 Yinjooga (Marika)
KESKIVIIKKO
16-18 Mysore (Frank)
18-19.30 Yinjooga (Risto/Marika)
SUNNUNTAI
8-10 Mysore (vaihtuva ohjaaja)
16.30-17.45 Ohjattu Astanga (Risto)
18-19.30 Shakta (Risto)

Tuntikuvaukset

Mantra- ja laulutunti

Tunneilla resitoidaan sanskritin kielisiä mantroja ja lauletaan kalevalaista runolaulua. ”Laulutaitoa” ei vaadita. Keskitymme mantrojen ja laulun meditatiiviseen ja rentouttavaan olemukseen ja nautimme äänestä. Sopii kaikille kiinnostuneille.

Ohjattu astangajooga

Ohjatulla astangatunnilla tehdään seisomasarja ja pidemmällä 75min tunnilla jatketaan istuma-asanoiden alkupuolelle. Tunti sopii alkeiskurssin käyneille tai pidempäänkin jooganneille, jotka haluavat joskus tehdä lyhyemmän harjoituksen.

Astangajoogan mysore-harjoitus

Kun astangaharjoitus alkaa olla muistissa voidaan siirtyä mysore-harjoitteluun, jossa jokainen tekee harjoituksen omaan tahtiinsa. Opettaja avustaa oppilaita ja antaa uusia asentoja harjoiteltaviksi, kun katsoo sen olevan oppilaalle turvallista. Mikäli asentojen järjestystä on ensin vaikea muistaa, tunnille voi ottaa asana-monisteen muistin virkistykseksi. ALKEISMYSORE-tunnille ovat tervetulleita kaiken tasoiset harjoittelijat, mutta erityishuomio on mysoreharjoitukseen vasta siirtyvissä.

Shaktajooga

Aloittaaksesi shaktajoogan et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Riittää, että pääset paikalle. Mukaan tunnille voit ottaa jotain pitkähihaista sekä käsipyyhkeen tai huivin.

Yinjooga

Kaikille sopiva palauttava harjoitus, jossa tehdään pitkäkestoisia passiivisia asanoita. Asennoissa viivytään useita minuutteja lempeästi venyen, jolloin päästään vaikuttamaan syvälle sidekudoksiin. Asanoiden tukena  käytetään bolstereita, joogatiiliä ja vilttejä. Voit ottaa mahdollisuuksien mukaan myös oman tyynyn/viltin mukaasi.

Äänijooga

Tunnilla tehdään jooga-asentoja sekä lauletaan yksinkertaisia sanoja tai äänteitä. Ääni rentouttaa, auttaa keskittymään ja ohjaa liikettä omalle keholle sopivaan suuntaan. Tunti sopii kaikille. Ei tarvitse olla ”laulutaitoinen”. Harjoitusta voi tulla kokeilemaan vaikka ei tunnilla haluaisikaan käyttää ääntään.

Hinnasto

Kuukausikortti  => 100€  / 75€
10 kerran kortti => 100€ / 75€
Kertamaksu => 14€ / 12€
3 kuukauden kortti => 270€ / 200€
5 Kuukauden kortti => 350€ /270 €

Huom! Alkeiskurssi + 10 kerran kortti 80/60 euroa ja ensimmäinen shaktajooga-tunti ilmaiseksi!

10x-kortti voimassa 6 kk. Sairaustapauksissa tai yli viikon lomamatkojen kohdalla voimassaoloa voidaan vastaavasti pidentää, ole tarvittaessa yhteydessä.

Alennusryhmät:

Opiskelijat
Työttömät
Eläkeläiset
Varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat
Vanhempainvapaalla olevat

Maksutavat:

Korttimaksu, maksu Joogayhdistys Auki ry:n tilille FI44 4503 0010 5221 95, Smartum, Eazybreak, ePassi Sportti&Kulttuuri, Edenred.

Verkkotunnit:

Toivomme, että verkkotunneille osallistujat maksaisivat (mahdollisuuksien mukaan) 5-10 euron maksun tilille
FI44 4503 0010 5221 95 (Joogayhdistys Auki ry, viestikenttään teksti: Verkkoastanga/Verkkomantrat/Verkkoshakta/VerkkoÄänijooga/Verkkoyinjooga). Halutessasi voit myös käyttää verkkotuntiosallistumiseen tavallista kuukausi- tai kymmenen kerran korttia (opettaja myy ja merkkaa kortin).

fi