Aikataulu ja hinnasto

Heinäkuun jokainen viikko on erilainen!

Jos alakerran ovisummeri ei päästä sisälle, niin soita numeroon 050 406 2444. Puhelu menee suoraan joogasalille.

Tuntikuvaukset

Astangajoogan 4 viikon alkeiskurssit

Kevään viimeinen 4 viikon alkeiskurssi menossa, kursseja jatketaan syyslukukaudella myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Hinta 90/70€ sisältää 4 viikon alkeiskurssin, kymppi- tai kuukausikortin sekä 2 tutustumiskertaa shaktajoogaan ja 1 tutustumiskerran yinjoogaan. HUOM! Aloitustarjous ei koske näitä 4 viikon alkeiskursseja!

Kurssit toteutuvat, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: aukijoogakoulu@gmail.com

Astangajooga ohjattu

Ohjatulla astanga-tunnilla tehdään seisomasarja ja 1,5 tunnin ohjatussa jatketaan istuma-asanoiden alkupuolelle. Tunti sopii alkeiskurssin käyneille tai pidempäänkin jooganneille, jotka haluavat joskus tehdä lyhyemmän harjoituksen.

Astangajoogan mysore-harjoitus

Kun astangaharjoitus alkaa olla muistissa voidaan siirtyä mysore-harjoitteluun, jossa jokainen tekee harjoituksen omaan tahtiinsa. Opettaja avustaa oppilaita ja antaa uusia asentoja harjoiteltaviksi, kun katsoo sen olevan oppilaalle turvallista. Mikäli asentojen järjestystä on ensin vaikea muistaa, tunnille voi tuoda asana-monisteen muistin virkistykseksi.

Shaktajooga

Aloittaaksesi Shaktajoogan et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Riittää, että pääset paikalle. Mukaan tunnille voit ottaa jotain pitkähihaista sekä käsipyyhkeen tai huivin.

Meditaatio

Kaikille sopiva harjoitus, johon et tarvitse aiempaa kokemusta meditaatiosta. Tunnilla käydään läpi perusteita ja meditaatiotekniikkaa ja tehdään n. 20 min. meditaatioharjoitus sekä loppurentoutus.

Yinjooga

Kaikille sopiva palauttava harjoitus, jossa tehdään pitkäkestoisia passiivisia venytyksiä. Asanoissa ollaan useita minuutteja lempeästi venyen, jolloin päästään vaikuttamaan syvemmälle sidekudoksiin. Apuna käytetään bolstereita, joogatiiliä ja vilttejä (näitä koululla 10:lle harjoittelijalle, voit ottaa mahdollisuuksien mukaan myös oman tyynyn/viltin mukaasi).

Ääni ja liike -tunti

Tunnilla tehdään jooga-asentoja sekä lauletaan yksinkertaisia sanoja tai äänteitä. Ääni rentouttaa, auttaa keskittymään ja ohjaa liikettä omalle keholle sopivaan suuntaan. Tunti sopii kaikille. Ei tarvitse olla ”laulutaitoinen”. Harjoitusta voi tulla kokeilemaan vaikka ei tunnilla haluaisikaan käyttää ääntään.

Mantratunti

Tunneilla resitoidaan sanskritin kielisiä mantroja ja lauletaan kalevalaista runolaulua. ”Laulutaitoa” ei vaadita. Keskitymme mantrojen ja laulun meditatiiviseen ja rentouttavaan olemukseen ja nautimme äänestä. Sopii kaikille kiinnostuneille.

Hinnasto

Huom! Ensimmäinen kuukausikortti tai 10 kerran kortti 60/45 euroa ja ensimmäinen shaktajooga-tunti ilmaiseksi!
Kaikki tunnit
  Hinta Alennettu
Kuukausikortti 100 75
10 kerran kortti 100 75
Kertamaksu 14 12
3 kuukautta 275 200
6 kuukautta 500 375
Alennusryhmät:

Opiskelijat
Työttömät
Eläkeläiset
Varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat
Vanhempainvapaalla olevat

Maksutavat:

Korttimaksu, maksu Joogayhdistys Auki ry:n tilille FI44 4503 0010 5221 95, Smartum, Eazybreak, ePassi Sportti&Kulttuuri. Edenred tulossa lähiaikoina.